1-I den första positionen gissade du det, på Biogato.fr tror vi att vi är de mest kapabla att hjälpa dig att organisera en födelsedagsfest eller ett lyckat firande genom att ge dig en glutenfri, allergenfri och anpassad tårta till kostbegränsningar för alla dina gäster (vegan, laktosfri, mjölkfri, smörfri, äggfri, kemikaliefri).

Anledningar att välja oss till din födelsedagstårta:

-Leverans i hela Frankrike på 48 timmar (uttag möjligt i Goussainville)

-Vegansk, ekologisk, glutenfri, allergenfri kaka och bakverk (laktos, ägg, nötfri)

- stort utbud av modeller

2 - Yourgateau.fr är den andra i denna ranking, den erbjuder många modeller till överkomliga priser, men alla modeller av kakor som erbjuds på vosgateau.fr -webbplatsen är dekorerade med utskrift med ätbara bläck.

Webbplatsen votre gateau .fr erbjuder tyvärr inte en tårta dekorerad med sockerpastafigurer och choklad- och marängselement.

En andra aspekt som personer med allergier kanske inte uppskattar är att webbplatsen votre gateau.fr inte erbjuder vegankakor eller laktosfria eller äggfria kakor.

Ingredienserna som används för receptet är inte ekologiska ingredienser.

De priser som erbjuds av detta företag som gör sina kakor i sina verkstäder i Tyskland och levererar dem till Frankrike är ganska överkomliga och mönstren är varierade och originella.

De erbjuder till och med en liten plastfigur på de flesta av sina kakor med bild av barnens favoritkaraktärer.

Vi testade leveransen och fick vår tårta på 3 dagar vilket är mycket bra.

Smaken av vosgateau.fr -produkter är också mycket bra, men kanske lite för söt för vissa människor.

3- Gateaucreateur.fr kommer på tredje plats eftersom vi har upptäckt väldigt vackra modeller där.

De erbjuder till och med modeller med droppeffekt, det vill säga med en sirap som rinner ner på sidorna.

Deras sockerkaka och ganacherna som komponerar sina kakor verkar av mycket god kvalitet och luftig vilket många kommer att uppskatta.

Den enda negativa punkten är att vi inte har kunnat hitta på Gateau Createur .f r något veganskt alternativ, utan laktos, utan mjölk eller utan allergener.

Ingredienserna verkar inte heller vara ekologiska ingredienser.

Priserna är helt korrekta, även om de är lite högre än den andra i rankingen, Your gateau.fr.

Detta förklaras dock eftersom Gateaucreateur.fr dekorerar sina kakor för hand och i sockerpasta istället för att göra det med matintryck.

4- Leclerc-kakor kommer på fjärde plats och passar dem som letar efter det billigaste alternativet

Leclerc -bakverk är utspridda över hela Frankrike så det blir väldigt lätt för dig att få en av deras kakor.

En av aspekterna som vi inte gillade är att de egentligen inte är födelsedagstårtor i flera steg, det vill säga omväxlande bestående av ett lager ganache och sockerkaka, utan snarare fyra fjärdedelstyp kakor. Täckta med en sockerpasta som representerar karaktärerna älskad av barn.

Om du letar efter en mer traditionell tårta, det vill säga en tårtad tårta, kommer du att bli bättre serverad av andra platser.

En annan negativ punkt är att konditoriet Leclerc inte levererar hem till dig, så du måste hämta din tårta direkt från Leclerc.

Slutligen kunde vi inte hitta ett ekologiskt, glutenfritt, veganskt, laktosfritt alternativ på Leclerc, så de kommer inte att vara lämpliga för personer som letar efter ett allergenfritt alternativ till sin födelsedagsfest.

5- Den femte vinnande webbplatsen är lultime.fr och är lite speciell eftersom den faktiskt bara erbjuder en modell som de kallar den ultimata med hänvisning till det faktum att den påstås vara en av de bästa kakorna i världen. Vi gillar konceptet och är till och med lite nyfikna.

Vi har försökt att beställa det men lagren verkar vara uttömda för tillfället, men bilderna ser väldigt aptitliga ut och det faktum att det är designat av 4 kända konditorer får oss att tycka att det måste vara utsökt.

Tårtans design är till och med imponerande eftersom den är täckt med rund pastill och kakaopulver vilket ger den en mycket chic effekt.

Leveranser är dock bara möjliga i Paris och dess region och inte i hela Frankrike, vilket är ett stort hinder för dem som vill beställa sin produkt.

Denna fjärde bakelse är Gateau creation .fr att inte förväxla med Gateau createur .fr , den tredje vinnaren och erbjuder ett antal originalprodukter med en ganska stor katalog som borde passa de mest krävande.

Återigen hittade vi inte ett ekologiskt eller veganskt alternativ på denna webbplats.

Priserna är fortfarande genomsnittliga men bilderna verkar inte matcha vilket får oss att tro att det här är fler exempel på modeller än modeller som regelbundet tillverkas i verkstaden.

Detta behöver inte nödvändigtvis utgöra ett problem eftersom alla bekräftade konditorer mycket enkelt vet hur de ska förbereda kakor.

Leveranser garanteras i hela Frankrike, men vi kunde inte testa bakverkets ankomstläge. Detta är en viktig faktor eftersom dåligt inslagna kakor mycket lätt kan förstöra under leveransen och vara källan till en misslyckad födelsedagsfest.

6- Thefrenchcakecompany.com är den sjätte och sista sajten och en belgisk webbplats som också levererar i Frankrike, modellerna är mycket genomarbetade och mycket imponerande.

Priserna återspeglar kvaliteten på modellerna eftersom de är nästan dubbelt så dyra som de andra webbplatserna på den här listan, men för dem som vill titta på galleriet kommer alternativen som erbjuds av The French Cake Company.com att vara perfekta.

När det gäller allergener är det traditionella kakor och inga organiska, veganska och glutenfria alternativ erbjuds.

Vi säkerställer också leveranser mellan Belgien och Frankrike eftersom de långa avstånden kan skada produkten om förpackningen inte är perfekt och om leveransföretaget inte är lämpligt för denna typ av paket.

Till exempel kommer DHL eller UPS att kunna leverera färska kakor än Colissimo eller Chronopost kommer att kunna.

Du kommer att förstå, för dem som letar efter bästa valuta för pengarna och en traditionell tårta med allergener, så varken vegan eller ekologisk serveras bäst av webbplatsen Your gateau.fr

Det erbjuder inte en modell dekorerad för hand, utan snarare modeller dekorerade med tryck, men det är fortfarande ett mycket bra alternativ.

För dem som föredrar en tårta med ekologiska och hälsosammare ingredienser som ekologisk kokosolja eller agavesirap är vår webbplats Biogato.fr det bästa alternativet.

Och slutligen för dem som föredrar en tårta som innehåller ägg och animaliska produkter inklusive mjölk och som föredrar en handgjord dekoration med marsipanelement snarare än en tryckt dekoration, blir det Gateau Créateur. Fr vilket blir det bästa alternativet.

Särskilt omnämnande:

La Romainville .fr är mycket lämplig om du letar efter en traditionell jordgubbe eller hallon som levereras hem till dig ganska snabbt.

De är inte ekologiska, veganska eller glutenfria, men de är utsökta!

Vi vet det från att ha testat dem, Romainville .Fr är en kompetent konditori du kan lita på.

Leveranser sker dock i färska förpackningar för de flesta kakor, så du måste beräkna exakt när du vill levereras eller ha ett mycket stort kylskåp för att lagra kakan.

Det här är inte tårtor utan snarare traditionella modeller som operor och päronträd och många modeller är belagda och omgiven av trasiga nötter så inte riktigt lämpliga för människor som letar efter en allergenfri kaka.

Ingredienserna är inte från ekologiskt jordbruk och innehåller animaliska produkter som mejeriprodukter, grädde, ägg och gluten.

La Romainville. Fr kommer därför inte att vara det perfekta valet för dem som letar efter en original födelsedagstårta med bilden av tv -karaktärer, till exempel för en barnfödelsedag eller som letar efter en tårta utan ägg, utan allergener och vegansk eller ekologisk.