Vegansk tårta


Veganskaka utan gluten, laktos, ägg och smör levereras överallt i Frankrike!

Upptäck våra födelsedagstårtor och chokladkakor utan ägg och vegan här. Du kan välja bland våra många originalkakor, oavsett om du letar efter en tårta till en tjej eller en pojke eller en vuxen födelsedagstårta för att önska din mamma en lycklig mors dag! Våra chokladkakor kallas ibland för amerikanska kakor eftersom de består av 6 "lager" eller alternerande lager av krämig chokladganache och öm och intensivt chokladsvampkaka som tillagats utan animaliska produkter.

Fall för vår enhörningskaka som glädjer den yngsta och den äldsta eller för vår bästsäljare: den quiltade och pärlstavade födelsedagstårtan med rosa eller blått band. Jag påminner dig om att alla våra kakor är äggfria, smörfria, mjölkfria och glutenfria och att de levereras hem till dig inom 48 timmar färdiga att äta utan att behöva tina dem.

Oavsett om du bor i Paris, Marseille, Lyon, Bordeaux eller i någon annan stad i Frankrike, levererar vi inom 48 timmar eller den dag du väljer, så du kommer att njuta av en original och personlig födelsedagstårta levererad hem till dig utan att behöva flytta runt omkring.

left france

LEVERANS 48h

i hela Sverige

-

-

HJÄLP AV GÅNG

Stockholm 109 89

-

-

-

allergene

VÅRA 5 ÅTAGANDEN :

✔️ 1-Mest ekologiska ingredienser

✔️ 2-glutenfri

✔️ 3-friskare sötningsmedel (agavesirap, kokossocker, etc.)

✔️ 4-lägre glykemiskt index (ekologiskt rismjöl, agavesirap, etc.)

✔️ 5-helt vegan, kosher och halal

ALLERGENAR FRÅN PRODUKTERNA :

❌ -gluten, vetemjöl, jäst

❌ -mjölk, laktos, kasein och mjölkprotein

❌ -palmolja, hydrerade oljor

❌ -ägg, animaliskt smör

❌ -gelatin och annan animalisk produkt

❌ -alkohol

❌ -jordnötter, pinjenötter, kikärter