Det gick inte att hitta ett hälsosamt alternativ till våra traditionella bakverk, vi valde att skapa ketogena croissanter, ketogena chokladbröd, sockerfria russinbröd och till och med ketogent bröd själva!

Det som måste förstås är att den största hälsorisken inom näringsområdet fortfarande kommer från industriellt socker och oljor.

Faktum är att mycket söta produkter med ett högt glykemiskt index, det vill säga bröd och bakverk, är de främsta orsakerna till fetma.

När vi äter en produkt med högt glykemiskt index är kolhydraterna som släpps ut i blodet för många för att lagras i musklerna som en energireserv, så de omvandlas till fettvävnad, det vill säga till fett. Subkutan.

Kolhydrater kan inte förbli fritt i blodet eftersom det då skulle orsaka skador på venerna och artärerna

Lösningen för att inte gå upp i vikt blir då uppenbar, man ska inte konsumera livsmedel som släpper ut för många kolhydrater i blodet, det vill säga livsmedel med högt glykemiskt index.

Problemet är inte av estetisk karaktär, fetma är framför allt en hälsorisk.

Med tanke på detta föredrar de flesta med sin hälsa i åtanke att undvika kolhydrater som bröd, kakor och bakverk.

Vi har gott om alternativ till socker och traditionellt mjöl, så det är fullt möjligt att skapa hälsosammare ketogena bakverk.

För utvecklingen av våra recept har vi testat många alternativ till vanligt socker och mjöl, vi har lyckats utveckla ketogena och låga glykemiskt indexrecept som är lika läckra som de traditionella recepten på våra favoritbakverk som croissanter, russinbröd och skivor tårta.

Våra produkter innehåller minst möjliga allergener, så ingen laktos, inget gluten, inga ägg eller animaliska produkter.

Du kanske undrar hur det är möjligt att göra bakverk och kakor utan dessa traditionella ingredienser.

Det är väldigt enkelt, vi hämtar vår inspiration från våra japanska vänner som främst använder växtingredienser som lite söt bönpasta.

Vår bönpasta är dock sötare än deras eftersom vi använder mer stevia och björksocker, munkfrukt för att tillfredsställa de mest giriga.

Vi använder äkta ekologisk och fairtrade choklad och kakaosmör i de flesta av våra recept, detta gör att vi kan laga mat utan smör, 100% vegan, utan grädde, utan laktos och utan mjölk samtidigt som vi behåller en slät och utsökt smak.

Att göra läckra, lågglykemiska bakverk och bakverk är lättare än det ser ut.

Vi hoppas att du också kommer att anta en hälsosammare kost och använda våra alternativa bakverk för att hjälpa dig.

Vi välkomnar dig till vår verkstad i Goussainville där du kan testa och köpa våra ketogena kakor, bakverk och bakverk utan socker.

Om du inte bor i Paris -regionen levererar vi också i hela Frankrike inom 48 timmar, varje beställning tillagas nyligen på avsändningsdagen.