Du kanske tror att det är omöjligt att göra en utsökt tårta utan grädde, mejeriprodukter eller mjölk.

Tänk om igen, vårt online konditori gör att du kan beställa och ta emot alla dina favorit bakverk och kakor på 48 timmar och utan spår av mjölk, laktos eller mejeriprodukter.

Våra konditorer har arbetat outtröttligt för att göra recept på de mest populära franska bakverk som croissanter, pains au chocolat, pain aux russin och naturligtvis födelsedagstårtor.

Detta kommer att göra människor glada bland laktosallergiker och laktosintoleranta som utgör mer än hälften av världens befolkning, men också bland anhängarna av en växt- och vegetarisk kost som vägrar att konsumera produkter av animaliskt ursprung antingen av anledning. Moraliskt och etiskt, eller av hälsoskäl.

Många studier visar att minskning av konsumtionen av animaliska produkter är fördelaktigt för hälsan genom att minska sannolikheten för utveckling av vissa cancerformer, men också för typ 2 -diabetes samt ökningen av blodkolesterol som är ansvarig för hälften av hjärtinfarkt och kardiovaskulära problem.

Mjölken som används i traditionella och industriella krämer och konditorivaror är ofta icke-ekologisk, vilket innebär att den sannolikt kommer att innehålla många hormoner som gör att kor kan producera mer mjölk.

Att minska konsumtionen av denna typ av hormoner är naturligtvis fördelaktigt för hälsan eftersom de kan störa funktionen av våra naturliga hormoner.

Du undrar säkert hur vi kan få en lika utsökt ganache och grädde för att fylla våra kakor och bakverk utan att använda mjölk eller mejeriprodukter.

Våra konditorer har utvecklat ett recept på ganache och mörk chokladfyllning från fair trade som innehåller en ekologisk hasselnötsgrädde, ekologiskt mörkt kakaopulver samt en ekologisk rödbönsgrädde som du kan hitta särskilt i vissa asiatiska och japanska bakverk som mochis .

En av förklaringarna till den överraskande livslängden för den japanska befolkningen är deras låga konsumtion av animaliska produkter eftersom de flesta av deras bakverk är fyllda med söta röda bönor snarare än krämer som produceras med mejeriprodukter.

Vi har följt våra japanska vänners exempel och våra konditorer har funnit att tillagning av ganaches med dessa 100% växtbaserade ingredienser har samma konsistens i munnen och samma smakdjup som ganaches och fyllningar gjorda med tjocka animaliska krämer..

Vi är en av de enda konditorierna i Europa som erbjuder 100% veganska, laktosfria och mjölkfria alternativ till de franska favoritkakorna och bakverken och uppmuntrar dig att göra en första beställning för att upptäcka recepten som vi är så stolta över.

Du kommer inte bli besviken !

När det gäller den korskontaminering som oroar de flesta som är allergiska mot laktos och kasein, mjölkprotein,

vi vill försäkra dig om att vi inte tillverkar någon produkt som innehåller mjölk och laktos i våra verkstäder, detta för att undvika korskontaminering.

Korsförorening uppträder ofta på bänkskivorna och i konditorierna på verkstäderna som tillverkar både produkter med och utan laktos, vilket inte är fallet för oss.

Denna laktos- och mjölkallergi kan manifestera sig på ett mycket våldsamt sätt, det kan leda till en resa till akuten, vi är fullt medvetna om detta.

Vi garanterar därför total frånvaro av mjölk, laktos och kasein i våra produkter och garanterar att de är lämpliga att konsumeras av personer med allergier.