Är ditt barn allergiskt mot gluten, mjölk eller ägg?

Vill du anordna en födelsedagsfest utan att oroa dig för dina gästers eventuella allergier och kostrestriktioner (vegan, kosher, halal)?

Biogato till lösningen!

Vi levererar en utsökt, utsökt chokladaktig vegan 6-nivå födelsedagstårta i den storlek du behöver (från 6 till 48 portioner).

Vår stora modellkatalog innehåller tårtor för tjejer och pojkar med deras favoritkaraktärer som Paw Patrol, Sonic the Hedgehog, Mario eller Harry Potter och Ladybug Miraculous.

Vi erbjuder också många tonårskakdesigner, inklusive mangakakor och videospelkakor.

Vuxna lämnas inte utanför, våra konditorer har gjort snygga och enklare kakdesigner för vuxna.

Till exempel kommer en av våra modeller att vara perfekt för fashionista och älskare av stora lyxmärken som Chanel, Gucci och Louis Vuitton.

Vi har till och med grillkakor med bitar av sockrat kött som toppers!

Vi erbjuder också dop- och omskärningskakor samt nattvardsbakelser, och alla erbjuds i en helt vegansk, ekologisk och glutenfri version.

Våra konditorer följer nyheten noga för att kunna erbjuda fler och fler modeller som bär de nya favoritkaraktärerna hos barn och ungdomar. Vi kunde därför göra nya modeller av Minnie -kakor eftersom Disneys lilla mus fortsätter att vara en ikonisk karaktär. Vi har också designat en blå octonauts -tårta och flera nya modeller av enhörningskakor med slutna ögon, öppna ögon och stora vingar.

Arabiska kakor lämnas inte utanför, vi har gjort många modeller med en orientalisk design som passar perfekt för Eid och Ramadan eller någon annan muslimsk helgdag.

Många kunder har bett oss om nummerkakor motsvarande 1 års och 2 års kakor i form av ett stort antal. Vi kan naturligtvis göra dem i form av ett tal från 0 till 9 och till och med som ett nummer, det vill säga som en tvåsiffrig som en 18-årig eller 30-årig tårta för vuxna födelsedagar.

När det gäller våra modeller för tonåringar och unga vuxna sträcker sig teman från biograf till tv -serier som Riverdale, genom videospel som Call of duty, Minecraft eller Fortnite och manga som One Piece eller Naruto.

För dem som föredrar mer gourmetkakor med droppeffekter har vi många modeller toppade med glaserad frukt och bollar av snyggare och ferrero rocher -choklad.

Dessa droppkakor heter så eftersom "dropp" bokstavligen betyder "coulis" på engelska.

För våra nästa mönster ska vi skapa Dragon Ball Z -tårtdesigner, babyhajar och många nya roliga fototårtdesigner med roliga bakgrunder.